STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης: "Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά!"

Καστρίτης: "Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά!"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα του πριν από το τζάμπολ με τον Απόλλωνα ενώ ο Κώστας Μέξας ξεκαθάρισε ότι οι Αχαιοί πρέπει να συνέλθουν!

Ο Βασίλης Καββαδάς έκανε τη διαφορά για τον Αρκαδικό στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας και ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε ότι οι Αρκάδες έβγαλαν πάθος και ενέργεια, ευχαριστώντας τον κόσμο που έδωσε δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Τρίπολης.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κόουτς του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η εικόνα των "μελανόλευκων" δεν είναι αυτή που πρέπει έπειτα από το παιχνίδι με την Καβάλα. "Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αρκαδικό και τον Γιάννη για την πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Στο δεύτερη ημίχρονο υπήρχε μόνο Αρκαδικός. Εδώ και καιρό, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί θα θέλαμε. Ξέρουμε το πρόγραμμά μας, είναι δύσκολο και πρέπει να συνέλθουμε και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας αλλά δεν αρκεί αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν πουθενά συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ και χάσαμε".

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Τόνι Μέιερ: "Είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά όταν ο αντίπαλος έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο. Χρειαζόμαστε πνευματική δύναμη και να βρεθούμε σαν ομάδα. Ομαδικό πνεύμα σε κάθε ματς και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Καστρίτης: "Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά!"

"Βγάλαμε πάθος και ενέργεια"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς Μέξα για τα καλά του λόγια. Η σημερινή νίκη ήταν κάτι εξαιρετικό για εμάς. Εμφανίσαμε στοιχεία που θέλαμε και επιδιώκαμε μέσα από τις προπονήσεις. Βγάλαμε πάθος, ενέργεια και ειδικότερα στο αμυντικό μας κομμάτι. Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά. Η 3η περίοδος έπαιξε ρόλο στο να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι που το κάναμε καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη καρδιάς που κάναμε σήμερα.

Πρέπει να πούμε πως παίξαμε με τρία παιδιά τα οποία είχαν θέματα τραυματισμός. Ο Καλλινικίδης έκανε μισή προπόνηση, ο Καββαδάς είχε πρόβλημα και δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Λίτζιον είχε πρόβλημα στο δικέφαλο από προχθές και έπαιξε με δικό του ρίσκο και θέληση. Θέλω ακόμα να πω πως ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη για τον κόσμο,. Μας έχει στηρίξει από την αρχή και ειδικότερα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό αλλά και σήμερα έδειξε πόσο ισχυρός μπορεί να είναι".

Ο Κάμερον Τζόουνς δήλωσε εκ μέρους των παικτών του Αρκαδικού: "Παίξαμε καλά. Όλη την εβδομάδα οι προπονητές μας μίλαγαν για τελικό. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και όταν παίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα γρήγορα φάουλ, δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Μπήκα όμως δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο και είχα καλό ρεφλέξιον".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ