STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κασελάκης: "Κρίνεται η θέση στην εξάδα"

Κασελάκης: "Κρίνεται η θέση στην εξάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σάββατο (2/4, 17:00) στο Βενετόκλειο, ο Κολοσσός και η Κηφισιά θα αναμετρηθούν με φόντο την έκτη θέση της βαθμολογίας εν όψει των πλέι οφ. Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Λεωνίδας Κασελάκης έγραψαν στο blog τους για τις σκέψεις που υπάρχουν πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, η έκτη θέση της regular season θα κριθεί στο παιχνίδι του Κολοσσού με την Κηφισιά, στο Βενετόκλειο (2/4, 17:00). Οι "θαλασσί" υποδέχονται την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη που θα τις φέρει "αγκαλιά" με την εξάδα και κατ' επέκταση την αποφυγή ενός εκ των δύο "αιωνίων" στον α' γύρο των πλέι οφ. Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Λεωνίδας Κασελάκης έγραψαν τις σκέψεις τους για την αυριανή αναμέτρηση, με αμφότερους να επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, όπου γνωρίσαμε μία πολύ βαριά ήττα. Δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση κόντρα σε μία τέτοια ομάδα και δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον, τελειώνει η κανονική περίοδος, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ίσως αυτή η αγωνιστική κρίνει όλη την πορεία που θα έχουμε φέτος στο πρωτάθλημα και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας κατάταξη. Είναι ένα παιχνίδι που εάν νικήσουμε τερματίζουμε έκτοι και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς, καθώς θα είναι μία θέση πιο ψηλά από πέρυσι και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για εμάς.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας την Κηφισιά που είναι μία δυνατή ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Διαθέτει καλούς παίκτες και γενικά είναι μια δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή. Όμως και εμείς έχουμε δουλέψει καλά για να φανούμε έτοιμοι στον “τελικό” που έχουμε να δώσουμε.

Το καλό για εμάς είναι πως υπάρχουν πιθανότητες να είμαστε όλοι μαζί. Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά μπήκε ο ΜακΓκι, που μας έλειψε με την ΑΕΚ, ενώ μάλλον θα έχουμε και τον Λιούις, ο οποίος είχε και εκείνος κάποια προβλήματα.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής κανονικής διάρκειας. Η κρισιμότητα του ματς είναι γνωστή, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για άλλη μία φορά να μας στηρίξει και μαζί να πανηγυρίσουμε μία νίκη, που θα μας πάει ακόμη πιο ψηλά.

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη

Το Σάββατο (2/4) αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό στη Ρόδο. Είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα ακόμα τόσο για την είσοδο και την κατάταξη των πλει οφ όσο και για τη μάχη της σωτηρίας. Γι' αυτό και θεωρώ ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Το Σάββατο στη Ρόδο κρίνεται μια θέση στην εξάδα και βάση της εικόνας που είχε το πρωτάθλημα θεωρώ πως εμείς και ο Κολοσσός αξίζουμε να διεκδικήσουμε μια θέση σε αυτή. Ο Κολοσσός στην έδρα του κυρίως έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ και έχει κάνει μεγάλες νίκες. Είναι δεδομένο ότι αν τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό το παιχνίδι θα γίνει πολύ δύσκολο για εμάς.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τις κατοχές και να έχουμε καλή λειτουργία στην επίθεση ώστε να περιορίσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του Κολοσσού. Η συγκέντρωση και η υπομονή μας θα πρέπει να κινηθούν σε υψηλά στάνταρ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το ματς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ