STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαϊτζίδης: "Μόνο νίκη με Ρέθυμνο"

Καλαϊτζίδης: "Μόνο νίκη με Ρέθυμνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καβάλα το Σάββατο (12/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει στην έδρα της το Ρέθυμνο και οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Χάρης Γιαννόπουλος ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

Για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η Καβάλα το Σάββατο (12/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην έδρα της. Οι παίκτες των δύο ομάδων ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ.

To blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον ΕΣΑΚΕ:

"Θέλουμε μόνο να νικήσουμε το Ρέθυμνο

Kαλησπέρα φίλες και φίλοι του μπάσκετ να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακo χωρίς τραυματισμούς και με όμορφο θέαμα. Η ομάδα μας πέρασε μία περίοδο όπου έπρεπε να προετοιμαστεί για παιχνίδια-τελικούς που έρχονται. Παιχνίδια που θα κρίνουν αν μη τι άλλο το μέλλον μας στην κατηγορία. To πρώτο από αυτά είναι με το Ρέθυμνο.

Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό. Δεν κοιτάμε ούτε προγράμματα ούτε που παίζουμε μετά. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε το Ρέθυμνο και μετά θα καθίσουμε να δούμε τι έρχεται. Ξέρουμε πως η θέση που βρισκόμαστε μόνο εύκολη δεν είναι, όμως όπως έχω πει εμείς θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους, έως ότου εξαντλήσουμε και τις μαθηματικές δυνατότητες που υπάρχουν.

Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας με το Ρέθυμνο και θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ευελπιστώντας πως ο κόσμος μας θα είναι και πάλι στο πλευρό μας, γιατί ειδικά σε αυτό το παιχνίδι τον έχουμε ανάγκη. Η επιστροφή του Χρήστου Ταπούτου ήταν σίγουρα ένα σημαντικό γεγονός. Για μας η απουσία του ήταν πολύ μεγάλη και χαιρόμαστε που και πάλι τον έχουμε στο πλευρό μας".

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου (Ρέθυμνο) στον ΕΣΑΚΕ:

"Πόσο μπορούμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας;

Η ομάδα μου έχει 9 νίκες κι απομένουν 5 παιχνίδια ακόμα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Φυσικά, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος σε όλα τα παιχνίδια, καθώς οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε βρίσκονται σε θέση υψηλότερη από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Καβάλα με την οποία θα αναμετρηθούμε αύριο παίζει για τη «ζωή» της.

Για εμάς αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία μέχρι το τέλος της σεζόν όμως είναι το κατά πόσο μπορούμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη φετινή χρονιά και να μπούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Παράλληλα, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο που πολλοί μπορεί να μην σκέφτονται. Το Ρέθυμνο αποτελεί μία από τις πιο ηλιόλουστες πόλεις της Ελλάδας (ή και κάτι περισσότερο από τα σύνορα μας). Αυτό για εμάς τους επαγγελματίες αθλητές είναι μία «παγίδα». Ο καιρός είναι ιδανικός για διακοπές, οι τουρίστες έχουν αρχίσει κι εμφανίζονται σιγά-σιγά κι οι σειρήνες γύρω σου μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σου και να «θολώσουν», μέχρι έναν βαθμό, τον στόχο που έχεις θέσει αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία. Είναι λοιπόν στο χέρι μας πόσο συγκεντρωμένοι θα μείνουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο ψηλά για να κλείσουμε επιτυχημένα μία σεζόν που στην αρχή δεν φαινόταν το φινάλε της".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ