STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιωνικός: Στην Α1 με λαϊκή εντολή

BASKET LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πλειοψηφία του κόσμου του Ιωνικού αποφάσισε στη συνέλευση του Ερασιτέχνη η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στην Α1, αφού έγινε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα.

Οριστικά στην Α1 θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ιωνικός. Η απόφαση πάρθηκε από τον κόσμο της ομάδας στην ανοιχτή συνέλευση του Ερασιτέχνη, αφού βεβαίως ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στο όνομα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

" Πραγματοποιήθηκε χθες 13/7 -έπειτα από πρόσκληση του Ερασιτέχνη- η ανοιχτή συνέλευση φιλάθλων του Ιωνικού με θέμα την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ.

Εφόσον, παρουσιάστηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν μέχρι χθες στα χέρια μας, εφόσον έγινε ξεκάθαρο πως ο Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, εφόσον απαντήθηκαν απο τον κ. Τσάπα όλες οι ερωτήσεις του κόσμου για την προηγούμενη χρονιά και παρουσιάστηκε η πρότασή του επίσημα και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγύησεις που ζήτησε ο κόσμος, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία δι΄ ανατάσεως της χειρός.

Το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση ήταν το αν εγκρίνεται η πρόταση του κ. Τσάπα για την επομένη μέρα στην Α1, χωρις να τεθεί κανένα διχαστικό δίλημμα που θα οδηγούσε σε διάσπαση του κόσμου της ομάδας. Η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρόταση και ο Ιωνικός θα συνεχίσει στην Α1 κατηγορία, ως Ιωνικός.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, παρευρέθηκαν για 2.5 ώρες στο Δημαρχείο. Την ιστορία, λοιπόν, την γράφουν οι παρόντες!

Υ.Γ. Όλη μας η προσοχή στρέφεται πλέον στο γηπεδικό, οπού σε συνεργασία με τον Δήμο, ο Ιωνικός θα πρέπει τον Οκτώβριο να έχει το δικό του γήπεδο στην Α1 !

Υ.Γ.2 Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη για έναν πανίσχυρο Ιωνικό!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ