STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Ο Πρίντεζης θα βοηθήσει"

Ίβκοβιτς: "Ο Πρίντεζης θα βοηθήσει"
INTIME SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Κολοσσό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για την προσθήκη του Γιώργου Πρίντεζη, τους τραυματίες Σπανούλη, Νεστέροβιτς και φυσικά τον αγώνα με τους Ροδίτες

Ο Σέρβος προπονητής προβληματίζεται μόνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα ώστε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πάντως, για το παιχνίδι ο Ίβκοβιτς ήταν λιτός και περιεκτικός: " Παίξαμε σετ παιχνίδι για ένα διάστημα του αγώνα, κάτι που δεν το θέλουμε, αφού μας ταιριάζει να παίζουμε σε υψηλό τέμπο. Είχαμε δυσκολίες μέχρι το 17' αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά και πήραμε σημαντική διαφορά".

Αναφορικά, με την επιστροφή του Πρίντεζη στο λιμάνι, σχολίασε: "Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που χρειαζόμασταν για να φρεσκάρουμε το ρόστερ της ομάδας, αφού αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ αθλητικός, γρήγορος και αλτικός, ξέρει τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Από την πρώτη προπόνηση έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους τραυματισμένους Σπανούλη και Νεστέροβιτς και κυρίως στον πρώτο ο οποίος ενώ δεν είχε κάτι το πολύ σοβαρό συνεχίζει να απουσιάζει από την ενεργό δράση: "Ο Βασίλης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό, ύπουλο τραυματισμό. Θέλει μεγάλη προσοχή, αφού με τον ΠΑΟ έπαιξε με 5 ενέσεις και το αποτέλεσμα ήταν η κατάσταση του ποδιού του να χειροτερέψει αρκετά. Κάνει αποθεραπείες και από Δευτέρα (2/5) θα δούμε αν μπορεί σιγά - σιγά να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα".

Όσο για τον Ράσο Νεστέροβιτς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικός: "Ο Νεστέροβιτς δεν έχει "τελειώσει" για μας... Σίγουρα τα πράγματα με την υγεία του είναι δύσκολα αλλά πιστεύουμε πως θα τον έχουμε για κάποια παιχνίδια ως το τέλος της χρονιάς".

Στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς Ολυμπιακού, κλήθηκε ο Ζόραν Έρτσεγκ ο οποίος και τόνισε: "Ήταν το πρώτο ματς των πλέι οφ. Ξεκινήσαμε νευρικά στο παιχνίδι και στην αρχή, μέχρι το 17', έπαιξε όπως ήθελε ο Κολοσσός. Στη συνέχεια ήμασταν αρκετά επιθετικοί, βρήκαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και φθάσαμε εύκολα στην νίκη".

Σφαιρόπουλος: "Να χαρούμε το παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να χαρεί το παιχνίδι της Τετάρτης στο Βενετόκλειο.

"Ο Ολυμπιακός κέρδισε απόλυτα δίκαια. Για εμάς είναι σημαντικό ότι είμαστε μια επαρχιακή ομάδα χωρίς πολλές δυνατότητες και παίζουμε για τρίτη σερί χρονιά στα πλέι οφ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας. Είχαμε καλή οργάνωση επιθετικά και αμυντικά. Είχαμε καλές φάσεις και συνεργασίες, αλλά κάναμε αρκετά λάθη όταν πίεσε ο Ολυμπιακός στην άμυνα και πέτυχε εύκολα καλάθια", επισήμανε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Για εμάς είναι σημαντικό να χαρούμε το παιχνίδι. Θέλουμε να μειώσουμε τα κακά διαστήματα που είχαμε και να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα".

Τέλος, ο Κώστας Χαρίσης σχολίασε: "Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Ελπίζω να το διασκεδάσουμε και στη συνέχεια όσο μπορούμε. Κάθε φάση ήταν μια νέα εμπειρία. Το ματς ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε την Τετάρτη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ