STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Ένα παράπονο έχω..."

Ίβκοβιτς: "Ένα παράπονο έχω..."
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν ΄'Ιβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, ενώ τόνισε πώς θα ήθελε οι παίκτες του να παίζουν πιο ομαδικά...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε αρχικά στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου, δίνοντας στη συνέχεια συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου για την προσπάθεια που έκανε και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

" Πιστεύω ότι η ομάδα μου δίκαια προκρίθηκε στα ημιτελικά αλλά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στα πλέι οφ", τόνισε ο "Ντούντα".

Έπειτα ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο για τη σοβαρή δουλειά που σίγουρα θα αφήσει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ σοβαροί και δεχθήκαμε μόνο εννιά πόντους. Έχω όμως ένα παράπονο γιατί ενώ έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς και πρέπει να παίζουμε ομαδικά, στο δεύτερο χάσαμε κι έχω ένα παράπονο από τους παίκτες του πάγκου. Αυτό είπα και στους παίκτες".

Πρίντεζης: "Ήταν ιδιαίτερο για μένα..."

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης, το οποίο χειροκρότησε όλο το γήπεδο μόλις μπήκε στο παρκέ δήλωσε: " Το παιχνίδι σίγουρα ήταν λίγο ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα στην ομάδα ύστερα από ενάμιση χρόνο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό του κυπέλλου και πιστεύω ότι δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Τώρα έχουμε δέκα μέρες για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Μακάρι να ήμουν εδώ πιο νωρίς, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Από δω και πέρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ