STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η καλύτερη πεντάδα της Α1 μπάσκετ!

Η καλύτερη πεντάδα της Α1 μπάσκετ!
INTIME SPORTS

Την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ με τους Διαμαντίδη, Σπανούλη να έχουν θέση σε αυτή! Από τους σέντερ πρώτευσαν οι Μπουρούσης, Μπατίστ, ενώ στη θέση "3" ψηφίστηκε ο Μάρσαλ!

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έχει περισσότερο από έναν μήνα που ολοκληρώθηκε και πλέον ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιοι παίκτες την απαρτίζουν.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της Α1, Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο ένας εξ αυτών και ακολουθούν οι Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Ρόουλ Μάρσαλ (ΠΑΟΚ) και Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός).

Δηλαδή, έχουμε ισοπαλία 2-2 των "αιωνίων" κι έναν εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στα γκαρντ, Διαμαντίδης και Σπανούλης συγκέντρωσαν 26 και 15 ψήφους αντίστοιχα με αποτέλεσμα να τερματίσουν στις πρώτες δυο θέσεις στην σχετική κατηγορία. Τους ακολούθησαν οι Νικ Καλάθης, Ρόουλ Μάρσαλ, Μιλτ Παλάσιο, Κώστας Χαραλαμπίδης, Μίλος Τεόντοσιτς και Αγγελος Τσάμης.

Από φόργουορντ ψηφίστηκαν οι Αντώνης Φώτσης, Πατ Καλάθης, Στράτος Περπέρογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Ρόμπερτ Ντόζιερ, Χρήστος Ταπούτος, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ρομέιν Σάτο, όμως ο Ρόουλ Μάρσαλ πήρε θέση στην πεντάδα.

Ο Μπατίστ, ψηφίστηκε στη θέση "4", ενώ στους σέντερ, ο Μπουρούσης έλαβε 16 ψήφους όντας πρώτος αφήνοντας πίσω του, τους Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ