STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ισχύς εν τη ενώσει στην ΑΕΚ

Η ισχύς εν τη ενώσει στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 4ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κάνοντας μνεία στο ομαδικό πνεύμα της ΑΕΚ.

Η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 4ης αγωνιστικής ήταν φυσικό επακόλουθο της εξαιρετικής του απόδοσης στην Αμαλιάδα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης οδήγησε την ΑΕΚ στο 4/4 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε βάρος του Κοροίβου, κι εν συνεχεία μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την πορεία της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου λέγοντας πως "ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια κάθε μέρα στη προπόνηση και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

" O τίτλος του MVP ήταν καθαρά ομαδική δουλειά".

- Ποιο είναι το "μυστικό" των πολύ καλών και παραγωγικών προσωπικών εμφανίσεων σου;

" Καταρχήν, δεν υπάρχει μυστικό. Το μόνο που υπάρχει είναι συγκέντρωση στους αγώνες και σκληρή ατομική δουλειά για να βγει το ιδανικό αποτέλεσμα".

- Η ΑΕΚ είναι αήττητη μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ;

" Το ότι είμαστε αήττητοι δεν παίζει κανένα ρόλο. Ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια κάθε μέρα στη προπόνηση και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι".

- Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της φετινής σεζόν;

" Φαίνεται κάθε χρόνο και ειδικά την τελευταία τριετία η άνοδος στο επίπεδο του πρωταθλήματος. Μακάρι να γίνει πιο δυνατό στη συνέχεια και με την συμμετοχή κι άλλων ομάδων".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ