STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η έκπληξη της Κηφισιάς και το άνετο "διπλό" του Άρη

Η έκπληξη της Κηφισιάς και το άνετο "διπλό" του Άρη
INTIME SPORTS

Το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ τα είχε... όλα! Από επιβλητικές νίκες (Άρης), μέχρι "διπλά" που κάνουν τη διαφορά (Κηφισιά) και... buzzer beater (Κόροιβος). Διαβάστε τι έγινε στην Α2 κατηγορία.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ η Κηφισιά , που άφησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ (67-73). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεπέρασε το κάκιστο ξεκίνημά της και με τον Τζερόντ Στίγκερς να σκοράρει κατά ριπάς από την περιφέρεια (5/5 τρίποντα), πήρε το "διπλό" που την διατηρεί αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Εν αντιθέσει με τον "δικέφαλο", ο Άρης έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Αρκαδικό . Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι επικράτησαν με +40 (50-90), για να πάρουν μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία τους.

Χάρη στο καλάθι του Ντάρελ Χάρις στην εκπνοή της αναμέτρησης , ο Κόροιβος ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, αφού επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών με 62-60. Οι γηπεδούχοι άντεξαν την ανατροπή, όταν βρέθηκαν στο -9 (51-60 στο 38'), αλλά το buzzer beater του Αμερικανού σέντερ "έγραψε τον επίλογο" της αναμέτρησης.

Χάρη σε ένα μικρό, αλλά σημαντικό, σερί (8-0) στην τέταρτη περίοδο, τα Τρίκαλα μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Καβάλας (73-64) , για να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη θα έχει μείον ένα παίκτη την επόμενη εβδομάδα πάντως, αφού ο Χοερντούρ Βίλαλμσον θα μετακομίσει στη Νίμπουρκ .

Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να κάνει (σχεδόν) τα πάντα στο παρκέ, ο Κολοσσός επιβλήθηκε του Ρεθύμνου (80-67) , σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μιχάλη Καμπερίδη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά την Α2 κατηγορία, οι τρεις νεοφώτιστοι (Κύμη, Φάρος Κερατσινίου, Προμηθέας Πατρών) έκαναν το 3/3 συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα. Η είδηση της ημέρας πάντως δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του Ηρακλή , μετά από περίπου δύο δεκαετίες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ