STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πάνω από 160.000€ στους Μαυροκεφαλίδη και Χάρις

BASKET LEAGUE / 4ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαυροκεφαλίδης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το Διαιτητικό Δικαστήριο, η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλλει πάνω από 160.000 ευρώ στους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μάνι Χάρις για οφειλές προς τους δύο αθλητές. Έχει διακανονιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους.

Μία διόλου ευκαταφρόνητη δαπάνη προέκυψε στην ΑΕΚ, η οποία καλείται να πληρώσει οφειλές που ξεπερνούν τις 160.000 ευρώ προς τους πρώην παίκτες της, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μάνι Χάρις. Αμφότεροι οι αθλητές είχαν κάνει προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τη θητεία τους στους "κιτρινόμαυρους" και διεκδικώντας πάνω από 81.000 ευρώ έκαστος.

Το BAT (Διαιτητικό Δικαστήριο Μπάσκετ) δικαίωσε τους δύο παίκτες. Ο Έλληνας σέντερ θα λάβει ποσό που φτάνει τις 81.200 ευρώ, ενώ ο Μάνι Χάρις περίπου 81.500 ευρώ.

Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πάνω από 160.000€ στους Μαυροκεφαλίδη και Χάρις

Στην ΑΕΚ επισημαίνουν πάντως ότι το συγκεκριμένο οφειλόμενο ποσό προς τους δύο αθλητές έχει ήδη διακανονιστεί όσον αφορά τον τρόπο και τη διάρκεια της αποπληρωμής του, γεγονός που συνεπάγεται πως δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης μεταγραφών ή άλλων κυρώσεων προς την Ένωση.

Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πάνω από 160.000€ στους Μαυροκεφαλίδη και Χάρις

Από εκεί και πέρα, το Διαιτητικό Δικαστήριο διέταξε στον Πανιώνιο την εξόφληση των οφειλομένων προς τους Λου Διαμαντόπουλο (ατζέντης), Γάιο Σκορδίλη και Μπράιαν Φιτζπάτρικ, με το συνολικό κόστος της αποπληρωμής να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ