STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατράς: "Κάποιοι μας έκαναν πλάκα επειδή δεχτήκαμε 88 πόντους"

Γιατράς: "Κάποιοι μας έκαναν πλάκα επειδή δεχτήκαμε 88 πόντους"

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε ότι ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια. Για "λάθος προσέγγιση" έκανε λόγο ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Προμηθέας πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΚ στον τέταρτο ημιτελικό της Basket League . Η ομάδα της Πάτρας κυριάρχησε στο γήπεδο χάρις στην άμυνά της, κράτησε την Ένωση πολύ χαμηλά στην επίθεση και ισοφάρισε τη σειρά , στέλνοντάς την σε 5ο αγώνα, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

" Παίζουμε για τον κόσμο, αυτός μας δίνει την ενέργεια. Την προηγούμενη Δευτέρα μας κορόιδευαν και μας έκαναν πλάκα που μας έβαλαν 88 πόντους. Και δεν εννοώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά τους γύρω-γύρω", τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μάκης Γιατράς. " Το ματς άρχισε από το 0-0, ξέρουμε με τι ομάδα παίζουμε, είχαμε θέληση και κίνητρο, πάμε τώρα την Παρασκευή να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια και ήμασταν καλύτεροι στα τρία. Τη Δευτέρα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Πάμε για ένα καλό παιχνίδι την Παρασκευή", πρόσθεσε ο προπονητής του Προμηθέα, που ξεστόμισε απολαυστικές ατάκες και στη συνέντευξη Τύπου.

" Παλιότερα έπαιρνα πασατέμπο και κοντοσούβλι, επειδή με λένε και ταβερνιάρη και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια! Δεν έχω κάτι να διαχειριστώ, είμαι ευτυχισμένος. Η ομάδα έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια πολύ καλό μπάσκετ. Η διαχείριση είναι εύκολη και εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλουμε το κάτι παραπάνω. Ξέρετε αν είναι πετυχημένη ή όχι η σεζόν. Κερδίσαμε κόσμο. Όλη η Πάτρα ενδιαφέρεται για τον Προμηθέα. Θα δείτε τι θα κάνει η ομάδα του χρόνου. Θα σας μιλήσουμε για τα επόμενα τρία χρόνια εν καιρώ", υπογράμμισε ο Γιατράς.

Ο Λούκα Μπάνκι, από τη μεριά του, παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ μπήκε στο "Δημήτρης Τόφαλος" με λανθασμένη προσέγγιση... " Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το επίπεδο της έντασης που είχε ο Προμηθέας μετά την βαριά ήττα του στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν θέμα προσέγγισης. Όλοι θα είναι έτοιμοι την Παρασκευή", τόνισε ο προπονητής του "δικεφάλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ