STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατράς: "Εδωσαν και την ψυχή τους"

Γιατράς: "Εδωσαν και την ψυχή τους"
ΕUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το... comeback του Προμηθέα απέναντι στην ΑΕΚ και στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν εμφανώς προβληματισμός για την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Προμηθέας έκανε την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και ο Μάκης Γιατράς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος και ανακουφισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στον Τρέβορ Ρέλεφορντ που έμεινε εκτός.

"Κάναμε μια τεράστια νίκη. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα, γιατί παίξαμε σαν ομάδα και δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης", είπε ο προπονητής του Προμηθέα, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Νίκο Γκίκα:

"Ο Νίκος Γκίκας είναι βασικός παίκτης της ομάδας μας. Τον πιστεύουμε. Είχε μεν μια πτώση το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Σήμερα απέδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Πέτυχε μεγάλα σουτ στο τέλος, όμως η πίστη σε έναν παίκτη δεν είναι μόνο στο αν βάζει τα σουτ. Ποτέ δεν έχω σταθεί σε απουσίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο Γκίκας είχε τέτοια το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα έδωσε ενέργεια, απαραίτητο συστατικό για να φτάσεις σε μια τέτοια νίκη-ανατροπή".

Ο Μάκης Γιατράς παρατήρησε επίσης πως "σήμερα μπορεί να μας αγαπάει όλος ο κόσμος, να μας φιλάει, να μας αγκαλιάζει και να μας χτυπάει στην πλάτη, όμως υπήρξαν άνθρωποι που μας χτύπησαν στην πλάτη και που μας στήριξαν και όταν δεν κερδίζαμε και τους ευχαριστούμε πολύ για την πίστη τους".

Τέλος, ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, αλλά και στον Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος έμεινε εκτός, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι Πατρινοί να παραταχθούν με 11 παίκτες: "Η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη και της εύχομαι να πάει πολύ καλά και στην Ευρώπη. Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Ημασταν όλοι μαζί, μια ομάδα. Για τον Ρέλεφορντ ισχύει αυτό που είπε ο κόουτς Σάκοτα για τους παίκτες που έπαιξαν εγωιστικά. Τα υπόλοιπα θα σας τα ανακοινώσει η διοίκηση".

ΣΑΚΟΤΑ: "ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Γιατράς: "Εδωσαν και την ψυχή τους"
EUROKINISSI

O Ντράγκαν Σάκοτα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του στην 11η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League.

O προπονητής της Ενωσης στην αρχική του τοποθέτηση έδωσε "συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Πάλεψε μέχρι τέλους για την ανατροπή και η ομάδα που δεν τα παρατάει και παλεύει ως το τέλος, τις περισσότερες φορές δικαιώνεται. Εχω την εντύπωση πως εμείς δώσαμε το παιχνίδι στον αντίπαλό μας με τις κακές επιλογές που κάναμε στο τέλος. Οταν προηγηθήκαμε με μεγάλες διαφορές στο τέταρτο δεκάλεπτο, πιστέψαμε ότι το παιχνίδι πάει να τελειώσει. Είναι μια ήττα που μας στενοχωρεί και μας πικραίνει. Όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς¨".

Επίσης, ανέφερε πως " δυστυχώς σε κάποια σημεία είδα κάποια παιδιά που άρχισαν να παίζουν εγωιστικά, ατομικά και χωρίς συνεργασίες και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι μια ακόμη ήττα εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα έως τώρα. Ισως μόνο στην Πάτρα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε από πλευράς εκτός έδρας αγώνων".

Τέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα πρόσθεσε: "Πάντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη μπροστά του και είναι πολύ καλό για την Λίγκα το ότι υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Προμηθέας, αλλά και το Λαύριο είναι δυο ομάδες που κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ