STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιάννης Σπανουδάκης: "Περήφανοι που είμαστε χορηγοί αυτού του πρωταθλήματος"

Γιάννης Σπανουδάκης: "Περήφανοι που είμαστε χορηγοί αυτού του πρωταθλήματος"

Το μέλος του ΔΣ της Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας του μεγάλου χορηγού του Πρωταθλήματος με τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League. "Στοχεύουμε στο καλύτερο" δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Η Stoiximan.gr αποτελεί το μεγάλο χορηγό της φετινής Basket League, με τα πρώτα δείγματα να είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Και σε αυτό το γεγονός στάθηκε και το μέλος του Δ.Σ της Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, στις δηλώσεις που έκανε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου των ημιτελικών του Πρωταθλήματος.

Μαζί του μάλιστα συμφώνησε και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ανδρών:

Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος ΔΣ του Stoiximan.gr): " Είμαστε περήφανοι που είμαστε χορηγοί αυτού του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας μας με τον ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες ήταν πολύ θετικά. Η Basket League έχει μια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το πρωτάθλημα θέλει χρόνο και συμμετοχή για να αποκτήσει αυτή την ανταγωνιστικότητα, που τη θέλουμε όλοι.

Το μπάσκετ μάς χαρίζει σημαντικές διακρίσεις τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Στη Stoiximan πρεσβεύουμε την άποψη ότι ο αθλητισμός πρέπει να έχει άμεση σχέση με την κοινωνία και τις ανάγκες της. Γι αυτό τον λόγο σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που αφήνει ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. Ως μέγας χορηγός της Basket League και με συμπαίκτη τον ΕΣΑΚΕ δημιουργήσαμε το "Basket Αγάπης", το οποίο ενισχύσαμε με ένα ακόμη πρόγραμμα, το "Μικροί Ήρωες στο Γήπεδο". Η Stoiximan είναι αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο".

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ): " Νομίζω ότι ξεκινάει αυτή η συνέντευξη με πολύ ωραίες εικόνες, πιστεύω αυτές οι εικόνες να είναι η συνέχεια στα playoffs. Ύστερα από την κανονική περίοδο και τις δύο πρώτες φάσεις των playoffs, που προσέφεραν θέαμα, φτάσαμε στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Μετά τους περσινούς τελικούς, υπάρχει μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον. Έγιναν τρεις εκτός έδρας νίκες χωρίς να συμβεί το παραμικρό, οι ηττημένοι συνεχάρησαν τους νικητές. Αυτή την παρακαταθήκη θέλουμε να διαφυλάξουμε.

Στον ΕΣΑΚΕ θέλουμε και στοχεύουμε στο καλύτερο. Μας δίνει δύναμη, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει και με ευθύνη ότι ο αριθμός εισιτηρίων που είχαμε φέτος είναι ο μεγαλύτερος της τελευταίας τριετίας. Θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους να απολαύσουν την ημιτελική και την τελική φάση των playoffs. Όλοι μας θέλουμε το επαγγελματικό πρωτάθλημα να αποτελεί κόσμημα της χώρας μας, γι αυτό πρέπει όλοι να κάνουμε το παν για να προστατεύσουμε το προϊόν.

Επειδή έχω μάθει να μιλάω χωρίς χαρτιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για την εκλογή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κι αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα της ομοφωνίας στον ΕΣΑΚΕ. Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ για την άψογη συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολύ δουλειά. Ασχολούμαι με το άθλημα τουλάχιστον τριάντα χρόνια ως φίλαθλος, και διοικητικά ως μέλος του ΠΑΟΚ εδώ και δέκα χρόνια.\

Αυτό που θέλω να δεσμευτώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να πετύχουμε τρία πράγματα: πρώτον να έχουμε ωραίους αγώνες playoffs, δεύτερον θα είναι κοινή η προσπάθεια όλων να γίνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, πιο ελκυστικό και εδώ σημαντικό ρόλο παίζει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως αυτό είναι σημαντικό για όλους, για να πάρει το άθλημα αυτό που του ανήκει. Πιστεύω ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά το μπάσκετ και δεν έχει πάρει αυτά που δικαιούται.

Τα μηνύματα στην αγορά είναι πολύ θετικά, σε πρώτη φάση. Μέσα από τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε γρήγορα να πετύχουμε μια πολύ καλή συμφωνία για τη λίγκα, όσο και έγκαιρα. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τον ΕΣΑΚΕ πάνω στον κοινό στόχο της προβολής του προϊόντος που λέγεται "μπάσκετ", κι εδώ θα ζητήσω τη βοήθεια και των δημοσιογράφων για να βοηθήσουμε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Θα πρέπει να είναι κοινός στόχος όλων να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ