STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές"

BASKET LEAGUE / ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την κλήρωση των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Διαμαντή στον πρώτο αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τον 1ο γύρο των playoffs της Basket League, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι "ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές".

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέφερε μετά την κλήρωση των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Διαμαντή στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον 1ο γύρο των playoffs της Basket League:

"Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς τους παράγοντες να είμαστε το επίκεντρο, έγινε η κλήρωση των πλέι οφ. Καιρός είναι να πάρουμε κι εμείς τις θέσεις μας για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τον Καλάθη, τον Μιλουτίνοβ, τους παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων. Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ. Ας ελπίσουμε το Σαββατοκύριακο να μπορέσουμε να δούμε τους αγώνες και τους παίκτες που ερχόμαστε να δούμε".

BASKET LEAGUE / ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τη διαδικασία της κλήρωσης, απάντησε: " Τουλάχιστον για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μπήκαν 12 διαιτητές, οκτώ διεθνείς και τέσσερις ακόμη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ