STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Παναθηναϊκό Superfoods (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με την σειρά στο 2-1 για τους "πράσινους". "Διπλό" τίτλου ψάχνει ο Παναθηναϊκός, να στείλει την σειρά σε 5ο παιχνίδι θέλει ο Ολυμπιακός.

Τα δεδομένα στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League έχουν πλέον αλλάξει. Με τον Παναθηναϊκό Superfoods να έχει προβάδισμα με 2-1 νίκες μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα, το Game 4 της σειράς με τον Ολυμπιακό (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ενδέχεται να βγάλει πρωταθλητή σήμερα.

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν το θέλει αυτό. Στηριζόμενοι στην δύναμη της έδρας τους οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να φέρουν την σειρά στα ίσα και να την στείλουν σε 5ο παιχνίδι. Ξέρουν βέβαια ότι αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, ειδικά λόγω και της παράδοσης που έχει "χτίσει" ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο χρόνο, αφού μετράει αισίως 4 σερί νίκες στο ΣΕΦ. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως με εξαίρεση τους μόνιμους απόντες (Αγραβάνης, Τιλί) δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στον Παναθηναϊκό, ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει βαρύνει το κλίμα . Οι "πράσινοι" όμως ταυτόχρονα έχουν ένα έξτρα κίνητρο σε αυτούς τους τελικούς, αφού θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για να το αφιερώσουν στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα . Το ευχάριστω για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι προπονήθηκε - έστω και ελαφρά - ο Τζέιμς Γκιστ (διάστρεμμα), με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να ελπίζει ότι θα έχει τον Αμερικανό στην διάθεσή του σήμερα.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ