STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Για το σερί η ΑΕΚ, για την ιστορία του ο Άρης

Για το σερί η ΑΕΚ, για την ιστορία του ο Άρης
EUROKINISSI

H AEK υποδέχεται τον ουραγό Άρη (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) των χιλίων προβλημάτων και ψάχνει την 6η σερί της νίκη στην ΕΚΟ Basket League, την ίδια στιγμή που οι "κίτρινοι" θα παλέψουν για την ιστορία τους.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής φέτος. Ο Άρης σε μία από τις χειρότερες φάσεις της ιστορίας του. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες τέμνονται λοιπόν σήμερα (13/12) στο ΟΑΚΑ, με την "Ένωση" να υποδέχεται τους "κίτρινους" (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Η ΑΕΚ μετράει πέντε σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται και από τον θρίαμβο στην έδρα της Ορτέζ για το Basketball Champions League, ψάχνοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης από την πλευρά του είναι τελευταίος στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 2-8, με νέα διοίκηση από το Πρωτοδικείο και νέο προπονητή, αφού ο Σάββας Καμπερίδης προβιβάστηκε στην θέση του Σούλη Μαρκόπουλου που παραιτήθηκε.

Όπως και να έχει, είναι ένας αγώνας που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την ΑΕΚ να καλείται να δείξει σοβαρότητα και τον Άρη να προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, στην προσπάθειά του να βρει φως στον ορίζοντα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ