STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Για το... blackjack ο Ολυμπιακός, για την καλή εμφάνιση ο Αρης

Για το... blackjack ο Ολυμπιακός, για την καλή εμφάνιση ο Αρης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη (5/3, 18:00) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Με... φόρα από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στην EuroLeague θα υποδεχτεί σήμερα (5/3, 18:00) ο Ολυμπιακός τον Αρη για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Μπόμπι Μπράουν στο ρόστερ τους και ο στόχος τους δεν είναι φυσικά άλλος από την τρίτη σερί νίκη, η οποία θα αποτελέσει παράλληλα και την 21η συνεχόμενη στο ΣΕΦ κόντρα στον Αρη.

'Οπως αναφέρει το σάιτ του ΕΣΑΚΕ, η τελευταία φορά που ο Άρης έφυγε με τη νίκη από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν το Νοέμβριο του 2006, όταν επικράτησε με 76-70. Έκτοτε ο Ολυμπιακός μετράει 20 συνεχόμενες νίκες επί του Αρη ως γηπεδούχος, υπολογίζοντας τόσο τους αγώνες της κανονικής περιόδου, όσο και αυτούς των playoffs.

Οι επιδόσεις των Σπανούλη, Πρίντεζη

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η σημερινή συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη θα είναι η 463η στο ελληνικό πρωτάθλημα (από τη σεζόν 1992-93 και ύστερα) και θα τον ανεβάσει στην 7η θέση της λίστας με τους παίκτες που έχουν παίξει στους περισσότερους αγώνες, αφήνοντας στην 8η τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Συν τοις άλλοις, ένα επιθετικό ριμπάουντ χρειάζεται ο Γιώργος Πρίντεζης για να μείνει μόνος 3ος στη σχετική λίστα μεταξύ των "ερυθρόλευκων". Μέχρι στιγμής τη μοιράζεται με τον Γιάννη Μπουρούση έχοντας αμφότεροι από 341 επιθετικά ριμπάουντ ως παίκτες του Ολυμπιακού.

Όλα τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής:

Δευτέρα 5 Μαρτίου

ΣΕΦ 18:00 Ολυμπιακός-Άρης (Βαρδάλος-Ταρενίδης Στ.-Πιτσίλκας)

Κυριακή 4 Μαρτίου

Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός 91-108

Σάββατο 3 Μαρτίου

Γυμναστικός-Κύμη 80-91

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 58-54

Λαύριο-Ρέθυμνο 78-77

ΑΕΚ-Κολοσσός H Hotels 95-79

Πανιώνιος-Κόροιβος 70-59

Δείτε εδώ την κατάταξη της Stoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ