STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Για το 28-0 ο Ολυμπιακός, για την 7η σερί νίκη η ΑΕΚ

Για το 28-0 ο Ολυμπιακός, για την 7η σερί νίκη η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το 28-0 κόντρα στον Κολοσσό H Hotels, την ώρα που η ΑΕΚ θα κυνηγά την 7η σερί νίκη της στη Νέα Σμύρνη, στους αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Άλλη μία ομάδα από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρει μπροστά του σήμερα (18/3, 17:00) ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Κολοσσό Ρόδου, κόντρα στον οποίον οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 27 νίκες σε ισάριθμους αγώνες συνολικά και έχουν απολογισμό 13-0 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τις 10 εξ αυτών των νικών να έχουν επιτευχθεί με διαφορές 13 έως 35 πόντων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Κώστα Παπανικολάου και Κιμ Τιλί , ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λόγω του υψηλού πυρετού που τον κράτησε εκτός της χθεσινής προπόνησης. Στην αντίπερα όχθη, ιδιαίτερο θα είναι το σημερινό ματς για τον Αρη Λυκογιάννη, μιας και θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Κολοσσού που θα συμπληρώσει 100 αγώνες στον πάγκο των Ρόδιων στηνStoiximan.gr Basket League.

Στις 17:00 θα αρχίσει και το άλλο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν για 52η φορά σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα από πλευράς ΑΕΚ, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο Βασιλόπουλος θα φτάσει μάλιστα τις 334 συμμετοχές στο πρωτάθλημακαι θα “πιάσει” τον Μάκη Νικολαΐδη στην 30ή θέση της λίστας.

Το σημερινό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή 18 Μαρτίου

ΣΕΦ 17:00 Ολυμπιακός-ΚολοσσόςH Hotels(Φούφης-Βαρδάλος-Δαρλαμήτσος)

Ν. Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος ΒίκοςCola-ΑΕΚ (Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Μάλαμας)

Σάββατο 17 Μαρτίου

Γυμναστικός-Άρης 81-76

ΛαύριοMegabolt-Κόροιβος 80-69

Προμηθέας-ΤρίκαλαBC Aries 88-71

ΠΑΟΚ-ΡέθυμνοCretan Kings 80-72

Τρίτη 13 Μαρτίου

ΠαναθηναϊκόςSuperfoods-Κύμη 87-64

Δείτε εδώ τη βαθμολογία τηςStoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ