STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαλατσόπουλος: "Πρέπει τα κανάλια να θέλουν το μπάσκετ"

ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη μείωση των ομάδων της Stoximan.gr Basket League και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” με τον Παντελή Βλαχόπουλο για τη μείωση των ομάδων της Stoximan.gr Basket League και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Για τη σταδιακή μείωση των ομάδων στη Stoximan.gr Basket League: “Εμείς στον ΕΣΑΚΕ είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο με τους αρμόδιους. Αυτό το θέμα συζητιέται τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα θέμα αναγκαίο για την αναβάθμιση του προϊόντος και κάτι που επιθυμούν τα κανάλια. Συζητήθηκε και θα πάρει τον δρόμο για να εγκριθεί από την ΕΟΚ. Πιστεύω ότι θα περάσει”.

Για τη θέση των “αιώνιων”: “Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο με διάφορα θέμα και μία γενική συνέλευση με διάρκεια έξι ωρών. Υπήρχε ομοφωνία και πέρασαν όλα τα θέμα για το καλό του μπάσκετ. Συζητήθηκαν όλα τα θέμα με ήρεμο τρόπο και πέρασαν με πλειοψηφία. Για παράδειγμα δεν πέρασε η πρόταση για τους επτά ξένους. Έφερα μια πρόταση και είπαν όλες οι ομάδες πάμε για επανεκκίνηση. Αυτή η πρόταση είχε στόχο την αναβάθμιση και τη λειτουργία του Συνεταιρισμού στα ευρωπαϊκά τρόπαια. Με οργάνωση και μάρκετινγκ, ώστε να αναδεικνύεται το προϊόν. Επίσης είπαν προχωράμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί είναι ένα πρόγραμμα με βάθος, προοπτική αλλά σημαντικό είναι το “όλοι μαζί”. Πρέπει να βάλουμε γερές βάσεις στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ”.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: “Γίνεται μια προσπάθεια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Στόχος να καταλήξουμε σε μία κεντρική διαχείριση για ν” αναπτυχθεί το προϊόν. Δεν είναι ωραίο να ψάχνω τηλεοπτική στέγη. Πρέπει τα κανάλια να θέλουν το μπάσκετ!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ