STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαλατσόπουλος, ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος για τον ΕΣΑΚΕ

Γαλατσόπουλος, ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος για τον ΕΣΑΚΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 28ης Μαρτίου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Περιττές θα είναι τελικά οι εκλογές στον ΕΣΑΚΕ. Δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μελή από τη θέση του προέδρου, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν ο μόνος που δήλωσε υποψηφιότητα για τις εκλογές, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΣΑΚΕ. Θυμίζουμε ότι αρχικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε αρνηθεί να διαδεχθεί τον Μιχάλη Μελή , αλλά εν τέλει αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα , καθώς είχε και την κοινή αποδοχή όλων των ομάδων της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

" Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η οποία καθορίσθηκε κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού του Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, έληξε σήμερα 22-3-2017. Η μόνη υποψηφιότητα που κατατέθηκε για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 28-3-2017, είναι εκείνη του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ