STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γ. Αγραβάνης στο Sport24.gr: "Να ξεπεράσω τον Δημήτρη"

Γ. Αγραβάνης στο Sport24.gr: "Να ξεπεράσω τον Δημήτρη"

Ο Γιάννης Αγραβάνης μίλησε στο Sport24.gr για την πτήση που τον έστειλε στην 1η θέση του διαγωνισμού καρφωμάτων των "μικρών" του EKO All Star Game και δεν έκρυψε πως θέλει να ξεπεράσει τον αδελφό του, Δημήτρη.

O Γιάννης Αγραβάνης "πέταξε" και πήρε την 1η θέση του διαγωνισμού καρφωμάτων των μικρών και θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους στο EKO All Star Game (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με σκοπό να προσπαθήσει για το καλύτερο και να συλλέξει ακόμα μερικές όμορφες εμπειρίες. Ο 20χρονος φόργουορντ μίλησε στο Sport24.gr για το πρώτο του All Star Weekend και την πρόκρισή του στον διαγωνισμό καρφωμάτων του EKO Αll Star Game, αλλά και την πορεία του Περιστερίου, στο οποίο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Αγραβανης, όμως, αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του δίνει ο αδελφός του, Δημήτρης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χρήστος Μιχαηλίδης

"Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα. Το EKO All Star Game έχει διοργανωθεί πάρα πολύ καλά και οι υπεύθυνοι είναι δίπλα κι έχουν φροντίσει να μην μας λείπει κάτι. Είναι μία πολύ όμορφη διοργάνωση. Χαίρομαι που είμαι εδώ και το διασκεδάζω, όπως το διασκεδάζουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Παίξαμε ένα όμορφο παιχνίδι και προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ώστε να το ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοι", δήλωσε αρχικά ο νεαρός φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην... προετοιμασία του για τον διαγωνισμό καρφωμάτων:

"Είχα κάποιες ιδέες, τις προετοίμασαν, μου βγήκαν όλες και κέρδισα. Δεν έκανα κάποια έξτρα προπόνηση. Απλά μία ημέρα σκέφτηκα τι θέλω να κάνω και προετοιμάστηκα. Δεν υπήρχε πίεση και ήταν κάτι πολύ ωραίο" .

"Ό,τι πει ο Πεδουλάκης"

Το Περιστέρι την τρέχουσα σεζόν εντυπωσιάζει και ξυπνάει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του. Ίσως η πορεία του να είναι και μία εικόνα από τα προσεχώς, αλλά ο Γιάννης Αγραβάνης - ορθώς - κρατά τα πόδια του στο έδαφος και η σκέψη του δεν... τρέχει μακριά.

Γ. Αγραβάνης στο Sport24.gr: "Να ξεπεράσω τον Δημήτρη"

"Κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε έκπληξη, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως δουλεύουμε σκληρά.Έχουμε πάρει κάποιες σημαντικές νίκες, ενώ υπήρχαν και κάποια άσχημα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε για τη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε", δήλωσε o νεαρός περιφερειακός, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Τι ζητάει, όμως, ο "Άρτζι" από τον ίδιο;

"Δεν μπορώ να πω τι ζητάει συγκεκριμένα. Απαιτεί από εμένα, όπως και από κάθε παίκτη της ομάδας, να ανταποκρίνεται στον ρόλο του και να τον ακολουθάει. Όλοι αποδεχόμαστε τον ρόλο μας. Πιστεύω πως όταν καταφέρνουμε και ακολουθούμε αυτά που μας ζητά, είμαστε πολύ καλοί και αυτό έχει φανεί και στα περισσότερα παιχνίδια".

"Αρκετός δρόμος για να φτάσω τον Δημήτρη"

O Γιάννης Αγραβάνης ακολουθεί τα χνάρια του μεγάλου του αδελφού, Δημήτρη, ο οποίος δεν παραλείπει να τον βοηθάει όποτε χρειάζεται: "Με τον Δημήτρη μιλάμε συχνά για το μπάσκετ. Μου έχει πολλές συμβουλές, αλλά πιστεύω πως η πιο σημαντική είναι να συνεχίσω να δουλεύω. Αυτό μου λέει και προσπαθώ να το κάνω καθημερινά. Έχει αγωνιστεί σε πολύ ψηλό επίπεδο. Θέλω πολύ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψω σκληρά. Θέλω να τον ξεπεράσω. Υπάρχει, όμως, αρκετός δρόμος και πρέπει να δουλέψω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ