STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Στιγμές που περνούν στην ιστορία"

Φραγκιάς: "Στιγμές που περνούν στην ιστορία"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τον κόσμο νέα δυναμική παρουσία τη Δευτέρα (30/4). Ομπράντοβιτς: "Δίκαιη νίκη για Κολοσσό"

Χαρούμενος και με το δίκιο του ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος του αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη του με σκορ 73-68 και τη μείωση του σκορ στα ημιτελικά σε 2-1.

Ο προπονητής του Κολοσσού, τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι η ομάδα του δεν περίμενε να νικήσει και τόνισε πως θα είναι μία ευκαιρία να μαζευτεί και πάλι ο κόσμος στο Βενετόκλειο την Δευτέρα (30/4).

"Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά, που πάλεψαν πολύ δυνατά σήμερα αλλά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό, που μας έδωσε δύο ηχηρά μαθήματα στην Αθήνα, γιατί ήμασταν σε αδράνεια για μεγάλο διάστημα. Τέτοια στιγμές περνάνε πάντα στην ιστορία, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που δεν περιμέναμε να κερδίσουμε", τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς και συνέχισε:

"Εμείς κάναμε το καθήκον μας φέτος και κερδίσαμε σ’ ένα ματς που δεν πίστευε κανείς. Τη Δευτέρα περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αύριο θα κάνουμε μία χαλαρή προπόνηση και τη Δευτέρα ξανά εδώ. Θα είναι μία ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι".

Σε πελάγη ευτυχίας και ο Κώστας Χαρίσης ο οποίος σχολίασε: "Μετά από δύο παιχνίδια των 40 πόντων στην Αθήνα, ήρθαμε εδώ, βγάλαμε ενέργεια και ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για μας. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, είχαμε πιο καθαρό μυαλό και θεωρώ πως με τη βοήθεια της τύχης, πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, την οποία κατά τα ψέματα κανείς δεν περίμενε.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη του πορεία, αλλά και στους συμπαίκτες και τους προπονητές γι’ αυτό που πετύχαμε σήμερα. Τώρα θα τα ξαναπούμε στο ίδιο μέρος. Κάθε νίκη φέτος ήταν ανέλπιστη, γιατί θέλαμε να δούμε που πατάμε τη φετινή χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάναμε καλά τη δουλειά μας, γι’ αυτό και έχουμε αυτή την πορεία, με αποκορύφωμα το σημερινό παιχνίδι, το οποίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα".

Ομπράντοβιτς: "Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού συνεχάρη τον Κολοσσό για τη νίκη του, επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν συγκεντρωμένος γι' αυτό έχασε...

"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του και για τη μαχητικότητα, τη θέληση και την ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο", τόνισε σε ήρεμο τόνο ο Ζοτς και συμπλήρωσε:

"Μ’ αυτά τα στοιχεία έπαιζε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όπως είπε και ο Κώστας, δυστυχώς εμείς, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το σώμα μας ήταν στο γήπεδο, αλλά όχι και το μυαλό μας. Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων".

Τέλος, ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε πει. Δεν είχαμε ούτε ενέργεια, ούτε συγκέντρωση. Για μας ήταν μία κάκιστη εμφάνιση. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε λίγο περισσότερο στην άμυνα, φέραμε το ματς στα ίσα και περάσαμε μπροστά.

Στο τέλος όμως δεν τα καταφέραμε και πρέπει να σκεφτούμε οι παίκτες το πώς παίξαμε σήμερα, να σκεφτούμε τι πρέπει να διορθώσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό και να πάμε στο παιχνίδι της Δευτέρας να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ