STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Έγιναν πράγματα που δεν τιμούν το μπάσκετ"

Φλεβαράκης: "Έγιναν πράγματα που δεν τιμούν το μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, τόσο στην εξέλιξή του όσο και σε αυτά που την... καθυστέρησαν.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος το εξέφρασε ανοιχτά και έντονα στον Χάρη Καρακατσούνη, o προπονητής του, Κώστας Φλεβαράκης το είπε πιο κόσμια στη συνέντευξη Τύπου που διαδέχτηκε το Άρης-ΠΑΟΚ.

ο τεχνικός του "δικεφάλου του Βορρά", αφού εξέφρασε τα συγχαρτήριά του στον Άρη, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα αλλά και στη γραμματεία, με τη διακοπή του ματς (στο 39') λόγω προβλήματος στον φωτεινό πίνακα: "Θα είμαι πολύ σύντομος γιατί έτσι πρέπει σήμερα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι στο dna τους έχουν καρδιά και πάθος. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Άρη και με όλο τον σεβασμό θα πω ότι έγιναν πολλά πράγματα σήμερα στη γραμματεία και στο παιχνίδι και δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ. Παρόλο αυτά θα πω συγχαρητήρια γιατί αυτά δεν έχουν σχέση με την προσπάθεια του Άρη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και εύχομαι να περάσουμε και οι δύο τον σκόπελο και να μπούμε στη σωστή κατεύθυνση. Εμείς συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα είμαστε δικαιωμένοι", είπε αρχικά ο Κώστας Φλεβαράκης για να προσθέσει: "Όσοι έχουν την εμπειρία ξέρουν ότι τα καλύτερα πρωταθλήματα έγιναν όταν οι τρεις της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ καλοί. Θέλω να πω ότι είναι τρεις ομάδες σημαντικές για το Πρωτάθλημα με πολύ αγάπη για το μπάσκετ. Και οι τρεις έχουν στερηθεί τις επιτυχίες. Πρέπει να χτίσουν πάνω στο υλικό και να συνεχίσουν να παλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες. Αυτά τα πολύ οπαδικά τα βλέπω διαφορετικά. Πρέπει και οι τρεις να είναι ενωμένοι".

Αναφορικά με τη ζέστη που υπήρχε στο γήπεδο λόγω του προβλήματος στον κλιματισμό, ξεκαθάρισε: "Δεν θα αναφερθώ στις συνθήκες του αγώνα και στη ζέστη ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πιο πολύ μιλάω για πράγματα που έγιναν στη γραμματεία. Η ζέστη ήταν πρόβλημα και για τις δύο ομάδες. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου δεν έχω να πω τίποτε αρνητικό. Προτιμώ να παίζω με γεμάτο γήπεδο αλλά προτιμώ το 50-50 σε κόσμο".

Φλεβαράκης: "Έγιναν πράγματα που δεν τιμούν το μπάσκετ"
EUROKINISSI

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ"

Απο την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία στους αθλητές που είναι το επίκεντρο, να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους. Με την βοήθειά τους άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και βοήθησαν τους παίκτες να αντεπεξέλθουν. Δύσκολα θα πίστευα πριν το παιχνίδι ότι θα αντέχαμε 45 λεπτά, γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ένα τόσο σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ειδικά όταν μας έπαιξαν με τον Τσόχλα και τον Μαργαρίτη, δύο παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν πώς να παίξουν, ενώ ανέβηκε και ο Σμιθ πάρα πολύ, μας δημιούργησε πρόβλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς σήμερα. Η νίκη είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας και θέλουμε να μπορέσουμε να καρπωθούμε αυτή τη νίκη και να φτάσουμε στο τέλος εκεί που θέλουμε, φτιάχνοντας μια ανταγωνιστική ομάδα”.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε εντολή για φάουλ στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ, όπου ο Σμιθ έστειλε το ματς στην παράταση, ο πολύπειρος τεχνικός απάντησε: “Υπήρχε εντολή για φάουλ, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ