STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φελντέιν: "Έχουμε πολλά "όπλα" στην ομάδα"

Φελντέιν: "Έχουμε πολλά "όπλα" στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησαν στον Θοδωρή Φελάνη και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 Radio 103.3 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (76-70).

Η εκτός έδρας νίκη επί του Άρη (76-70) , έδωσε στον Παναθηναϊκό μία ακόμη καλή ευκαιρία για χαμόγελα εντός της ομάδας. Οι "πράσινοι", που τρεις ημέρες νωρίτερα, επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έκαναν ξανά το καθήκον τους, αυτή τη φορά απέναντι στους "κίτρινους" για την πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για το "διπλό" του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας όσα ακολουθούν για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Δομινικανός γκαρντ δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για την νίκη επί του Άρη: " Ήταν μια δύσκολη έδρα. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Εμείς όμως βγήκαμε για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε, αν και δυσκολευτήκαμε στο ξεκίνημα του αγώνα. Κάθε ομάδα θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό κόντρα σε εμάς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Οι αγώνες στην Ρωσία και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας βοήθησαν να εξελιχθούμε ως ομάδα. Στην Κίνα δεν δυσκολευτήκαμε. Το ταξίδι ήταν που μας δυσκόλεψε περισσότερο".

Για τις επόμενες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού: " Η χρονιά είναι μεγάλη και θα έχουμε πολλά ταξίδια. Αύριο έχουμε ρεπό για να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για τον αγώνα στην Ρωσία".

Για το ότι δεν αναδείχθηκε αυτός MVP στο ματς με τον Άρη: " Σε κάποιους αγώνες κάποιες φορές θα είμαι εγώ ο MVP, κάποιες ο Γκιστ, όπως σήμερα. Έχουμε πολλά όπλα στην ομάδα. Εγώ θέλω απλώς να κερδίζουμε. Σήμερα δεν έπαιξα τόσο καλά, αλλά ο Γκιστ έκανε φοβερό παιχνίδι".

Πάβλοβιτς: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ"

Φελντέιν: "Έχουμε πολλά "όπλα" στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Για τον αγώνα: " Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε κάπως νωχελικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε".

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: " Δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα για εμάς στην συνέχεια. Πάμε παιχνίδι - παιχνίδι, έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς και μόνο αυτό μας ενδιαφέρει".

Για τον Άρη: " Ο Άρης έχει καλή ομάδα, υπέροχο κόσμο και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ