STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ο Ζομπανάκης

ΕΣΑΚΕ: Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ο Ζομπανάκης
Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματάει την χρηματοδότηση στην ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, ο Κωστής Ζομπανάκης θα έχει ρόλου συμβούλου στον ΕΣΑΚΕ.

Τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον ΕΣΑΚΕ ανέλαβε ο Κωστής Ζομπανάκης όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της EKO Βasket League.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κωστής Ζομπανάκης ανακοίνωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ότι σταματά να χρηματοδοτεί την ομάδα μετά από μία δεκαετία αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει στον ΕΣΑΚΕ. "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings", αναφέρει η ανακοίνωση ενώ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε: " Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ