STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Σήμερα (28/5) το Δ.Σ για να ψηφιστούν οι αλλαγές

ΕΣΑΚΕ: Σήμερα (28/5) το Δ.Σ για να ψηφιστούν οι αλλαγές
EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ διεξαγάγει σήμερα (28/5) νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο οι ομάδες θα κληθούν να ψηφίσουν τις αλλαγές που είχαν συζητήσει πριν από μία εβδομάδα.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΕΣΑΚΕ. Σήμερα (28/5, 13:00) οι ομάδες αναμένεται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να ψηφίσουν τις προτάσεις που τέθηκαν πριν από μία εβδομάδα ως κριτήρια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ζητήματα όπως η αύξηση της εγγυητικής επιστολής σε 60.000+140.000 ευρώ, μίνιμουμ μπάτζετ για τις ομάδες ανάμεσα στα 600.000 και 800.000 ευρώ, τα χρέη των ομάδων από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά και οι απαιτήσεις για γήπεδα με ελάχιστη χωρητικότητα 1.200 θεατών είχαν πέσει στο τραπέζι πριν από μία εβδομάδα και αναμένεται να συζητηθούν.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται την ίδια στιγμή στην σκιά της είδησης που αποκάλυψε το Sport24.gr ότι το Ρέθυμνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Basket League, αλλά και της πρότασης του Ιωνικού όπου αναφέρεται ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όταν η ΕΟΚ έχει προτείνει την άνοδο του Χαρίλαου Τρικούπη και του Διαγόρα Δρυοπιδέων χωρίς δυνατότητα αντικατάστασης.

Όπως και να έχει, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να είναι εξαιρετικά κρίσιμο ενόψει της σεζόν 2020/21.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ