STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Ψάχνει κεντρικό χορηγό, μείωση 70% πρότεινε η ΕΚΟ

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην αναζήτηση νέου κεντρικού χορηγού για τη Basket League 2020/21 βρίσκεται ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η ΕΚΟ πρότεινε "ψαλίδι" 70% σε σχέση με το περσινό ποσό και θα μείνει ως δεύτερος σπόνσορας.

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) ήταν ο υποβιβασμός μίας ομάδας και ο προβιβασμός δύο στην Basket League 2021/22 . Η δεύτερη απόφαση ήταν να διεξαχθεί η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου. Η τρίτη ήταν εκείνη που "πόνεσε" περισσότερο τις 13 ομάδες που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον παλεύουν, άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο, άλλη με μεγάλα, άλλη με μικρότερα προβλήματα να συμμετάσχουν στην Α1 της ερχόμενης περιόδου.

Ο κεντρικός χορηγός του περσινού πρωταθλήματος, η ΕΚΟ, πρότεινε "ψαλίδι" που έφτανε το 70% σε σχέση με το περσινό ποσό που δόθηκε πέρυσι. Αυτή η πρόταση δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, με αποτέλεσμα να απορριφθεί για να ξεκινήσει η διαδικασία έυρεσης ενός νέου κεντρικού χορηγού σε ένα "δύσκολο", γεμάτο ιδιαιτερότητες εξαιτίας και της πανδημίας καλοκαίρι. Όσο για την ΕΚΟ; Θα παραμείνει αλλά ως δεύτερος σπόνσορας, προσφέροντας ένα πολύ μικρότερο ποσό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ