ΕΣΑΚΕ: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής

ΕΣΑΚΕ: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί στην 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με την διοργανώτρια αρχή να εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Μάκη Δενδρινού.

Ο Μάκης Δενδρινός "έφυγε" από την ζωή και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως σε όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού Τεχνικού. Η διοργανώτρια αρχή εξέφρασε την θλίψη της.

Η ανακοίνωση:

"To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Μάκη Δενδρινού και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Ο Μάκης Δενδρινός ήταν από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια και θα τον θυμόμαστε πάντα όχι μόνο για την προσφορά του στο άθλημα μας αλλά και για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μάκη Δενδρινού πριν από τις αναμετρήσεις της προσεχούς (3ης) αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24