STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Ανακοίνωσε τις επαφές για τον νέο χορηγό της Basket League

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία καυσίμων ΕΚΟ βρίσκεται ο ΕΣΑΚΕ, για την κεντρική χορηγία της Basket League 2019/20.

Εξουσιοδότηση για να προχωρήσει σε συζητήσεις με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρεία καυσίμων ΕΚΟ, μέλος τουΟμίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, δόθηκε την Πέμπτη (19/9) στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η ανάλυψη της κεντρικής χορηγίας της Basket League 2019/20.

" Η πρόταση για την κεντρική χορηγία από μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε βάθος χρόνου", δήλωσε Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και συνέχισε: " Δίνει έμφαση στην ανάταση της εικόνας του Πρωταθλήματος. Βασίζεται σε διαχρονικές αρχές που μας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά, τις οικογένειες, και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.Δίνει σημασία στις υποδομές των γηπέδων μας, διασφαλίζει τις προσπάθειες μας για το ευ αγωνίζεσθαι. Μας φέρνει πιο κοντά σε σύγχρονους τρόπους προβολής σε συνεργασία με τους τηλεοπτικούς παρόχους. Αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του μπάσκετ και του πρωταθλήματος, κάτι που απαιτούν οι υγιείς φίλαθλοι και το σύγχρονο επιχειρείν, οι αιμοδότες χορηγοί μας. Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε και θα είναι και φέτος και του χρόνου εδώ δυνατός και ενωμένος για ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ διατηρήθηκε. Η υπογεγραμμένη σύμβαση για την επόμενη σεζόν θα τηρηθεί. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανανέωση χορηγικών συμφωνιών με την Υδρόγειο Ασφαλιστική και την Avance".

Κατά τα άλλα, αποφασίστηκε η αναβάθμιση της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ, που θα είναι ακόμη πιο ενεργός στα social media για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του πρωταθλήματος, ενώ εγκρίθηκε η ειδική προκήρυξη της περιόδου 2019/20 και η οικονομική εγκύκλος, η συμφωνία με την METLIFE για την ασφαλιστική κάλυψη των παικτών και η ανανέωση της συνεργασίας με την Galanis Sports Data για τη στατιστική κάλυψη των αγώνων.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ