STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επιστροφή στη δράση με μεγάλα ματς σε ΣΕΦ και Αλεξάνδρειο

Επιστροφή στη δράση με μεγάλα ματς σε ΣΕΦ και Αλεξάνδρειο

Οι αγώνες σε ΣΕΦ (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) και Αλεξάνδρειο (Άρης-Πανιώνιος) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων οι 12 από τις 14 ομάδες τηςStoiximan.gr Basket Leagueεπιστρέφουν στη δράση, καθώς σήμερα (5/5, 17:00)θα διεξαχθούν οι έξι από τις επτά αναμετρήσειςτης24ηςαγωνιστικής. Εξαίρεσηαποτελεί φυσικά το παιχνίδιΑΕΚ-Προμηθέας ,το οποίοέγινεστις 28 Απριλίου λόγω της συμμετοχής της "Ένωσης" στοFinal FourτουBasketball Champions League.

Δύο είναι τα ματς που ξεχωρίζουν από το σημερινό μενού. Το ένα θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, εκεί όπου θα αναμετρηθούν δύο από τις τρεις ομάδες με τα μεγαλύτερα σερί νικών στο πρωτάθλημα: ο Ολυμπιακός των 9 διαδοχικών νικών (έχει να χάσει από τις 28 Ιανουαρίου) θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει αήττητος εδώ και δύο μήνες, μετρώντας 7 συνεχόμενες νίκες. Ένα "ζευγάρι" με μεγάλο παρελθόν αναμετρήσεων (73 για την ακρίβεια) αλλά και μακρά "ερυθρόλευκη" παράδοση, καθώς ο Ολυμπιακός μετράει 20 σερί νίκες ως γηπεδούχος.

Ο "θάνατός" σου η "ζωή" μου...

Το άλλο παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο. Εκεί ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο των "κυανέρυθρων". Μία αναμέτρηση που αναμένεται να κάνει πολύ ευκολότερη τη θέση της ομάδας που θα επικρατήσει, αλλά θα δυσκολέψει τη ζωή εκείνης που θα ηττηθεί...

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός πήγε στην Αμαλιάδα για να κάνει το 8-0 στις αναμετρήσεις του με τον Κόροιβο και να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα, το Λαύριο θα υποδεχτεί τον Γυμναστικό με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από 4 σερί ήττες, ενώ στη Ρόδο θα αναμετρηθούν ο Κολοσσός με την Κύμη και στην Κρήτη το Ρέθυμνο με τα Τρίκαλα.

* Σε όλους τους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη στη μνήμη του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

ΚΓ Λαυρίου 17:00 Λαύριο Megaboolt-ΓΛ Φάρος (Σώμος-Συμεωνίδης-Μαλαμάς)

ΣΕΦ (κ.θ.) 17:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Πουρσανίδης Γ.-Παναγιώτου-Βαρδάλος)

ΔΚΓ Ήλιδας 17:00 Κόροιβος-Παναθηναϊκός Superfoods (Μάνος-Μπίκας-Γερακίνης)

Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός H Hotels-Κύμη (Κορομηλάς-Τσαρούχα-Ξενικάκης)

ΚΓ Μ. Μερκούρη 17:00 Ρέθυμνο Cretan Kings-Τρίκαλα BC Aries (Πουρσανίδης Κ.-Κάρδαρης-Καλογερόπουλος Φ.)

Αλεξάνδρειο 17:00 Άρης-Πανιώνιος Βίκος Cola (Αναστόπουλος Π.-Καρακατσούνης-Τζαφλέρης)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ