STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εντός έδρας οι "δικέφαλοι"

Εντός έδρας οι "δικέφαλοι"
EUROKINISSI

Μετά από δύο Σαββατοκύριακα διακοπής, η Stoiximan.gr Basket League επιστρέφει στη δράση με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής.

Ο τελικός του Κυπέλλου και οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, έδωσαν την ευκαιρία στις ομάδες της Stoiximan.gr Basket League να πάρουν μερικές ανάσες. Πλέον, άπαντες επιστρέφουν στα παρκέ, με τη δράση να συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν εντός έδρας τις υποχρεώσεις τους, με την Ένωση να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο πρώτο της ματς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να παίζει κόντρα στα… ανανεωμένα Τρίκαλα . Από εκεί και πέρα, κομβικής σημασίας ματς αυτό ανάμεσα στον Γυμναστικό Λάρισας και την Κύμη, ματς playoffs το Λαύριο - Ρέθυμνο, ενώ το Πανιώνιος - Κόροιβος θα κρίνει πολλά αναφορικά με την σωτηρία στη μεγάλη κατηγορία. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα, καθώς ο Ιστορικός απέκτησε τον Μπράζελτον κι η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έφερε στην Ελλάδα ξανά τον Λάνγκφορντ .

Όσο για τους "αιώνιους"; Λίγες ώρες μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για τη EuroLeague , ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στο ΣΕΦ κόντρα στον Άρη.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 03/03

16:30 Γυμναστικός Λάρισας - Κύμη (ΕΡΤ1)

16:30 ΠΑΟΚ - Τρίκαλα (ΕΡΤ1)

16:30 Λαύριο - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)

17:00 ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (Cosmote Sport 4)

18:30 Πανιώνιος - Κόροιβος (ΕΡΤ1)

Κυριακή 04/03

18:30 Προμηθέας - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Δευτέρα 05/03

18:00 Ολυμπιακός - Άρης (Cosmote Sport 4)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ