STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση με Πέτγουεϊ στον πάγκο, τον έδιωξε ο Γιαννάκης

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ βγήκε εκτός εαυτού και άνοιξε κουβέντα με την εξέδρα του Άρη στην Πάτρα, ενώ προσπάθησε να κινηθεί εναντίον τους πριν ο Γιαννάκης τον στείλει στα αποδυτήρια. (video)

Ο Άρης γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τον Προμηθέα με 70-40, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς όπως φάνηκε και στο 33ο λεπτό του αγώνα, τα νεύρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολλά.

Όταν μία ομάδα πετυχαίνει 40 πόντους σε 40 λεπτά αγώνα κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος και σίγουρα το κλίμα στον πάγκο του Άρη δεν θα ήταν το καλύτερο στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης θεώρησε σωστό να ανοίξει διάλογο με την εξέδρα των φίλων του Άρη.

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός κάθισε στον πάγκο μετά από ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και όπως θα δείτε στο βίντεο αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τους φιλάθλους πριν σηκωθεί και τους προ(σ)καλέσει να του πουν όσα ήθελαν από κοντά. Όταν ο πάγκος του Άρη αντιλήφθηκε τι συνέβαινε προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον Πέτγουεϊ, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης πήρε θέση για το περιστατικό τονίζοντας πως "ο Πέτγουεϊ έχει κάποια προβλήματα, κάνει μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα. Είναι εξαίρετος επαγγελματίας και φοβερός άνθρωπος. Και ο ίδιος δεν έκανε προπόνηση λόγω τενοντίτιδας, όπως και ο Αθηναίου καθώς γύρισε τραυματίας από την Εθνική. Ο Πέτγουεϊ είναι ένας άνθρωπος που δεν δίνει δικαιώματα. Αισθάνθηκε εκνευρισμό. Νομίζω ότι υπερβάλλουμε λίγο αλλά καταλαβαίνω το γιατί. Ο Μπρεντ είναι καλός χαρακτήρας, τον σέβομαι και τον εκτιμώ πολύ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ