Ενταση για τον πειθαρχικό κώδικα

Χαμός στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ανεβάζουν τους τόνους για το δεύτερο "καυτό" θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα... χαρακώματα βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με πεδίο μάχης τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ... Η διαμάχη δεν έχει πλέον να κάνει με την αλλαγή στο καθεστώς των ξένων (από 4-2 έγινε 6-0), αλλά με τον πειθαρχικό κώδικα.

Άλλωστε σε ό,τι αφορά στους ξένους (ο Παναθηναϊκός είχε με το μέρος του 11 ομάδες και ο Ολυμπιακός μόνο τον Προμηθέα) δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, αλλά η συνέχεια ήταν καυτή. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων διαφώνησαν σε... όλα και ο τόνος της συζήτησης ανέβηκε επικίνδυνα. Υπήρξε ένταση με τους υπόλοιπους να έχουν καθίσει σιωπηλά στην θέση τους και να παρακολουθούν.

Για ποιο λόγο διαφώνησαν; Για το θέμα της ετήσιας παραγραφής ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συγχώνευση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα. Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ

Πέρασε η πρόταση του Παναθηναϊκού για τους ξένους

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS