STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ μετά το μπάχαλο με τις προκηρύξεις

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Πέμπτη (18/7) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τις προκηρύξεις των εθνικών πρωταθλημάτων.

Το μπάχαλο που επικρατεί τις τελευταίες ώρες με θέμα τη σύνθεση της Α2 επηρεάζει άμεσα τη Basket League, δεδομένου ότι δεν έχει καταστεί σαφές αν, εν τέλει, το Λαύριο υποβιβάζεται ή όχι. Παρά το γεγονός πως οι ομάδες αποφάσισαν να κρατήσουν τους "κυανοκίτρινους" στην κατηγορία, εν τούτοις η ΕΟΚ δεν αναγνωρίζει το γεγονός.

Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε έστειλε σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ στη διάρκεια της ημέρας (16/7), για να ακολουθήσει το... ντόμινο με την προκήρυξη του πρωταθλήματος στην Α2, που έχει αλλάξει ήδη δύο φορές τις τελευταίες ώρες.

Όλο αυτό οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (18/7), με την ελπίδα πως το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και θα προκύψει βεβαιότητα για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στην Basket League και το κατά πόσο το Λαύριο θα συμμετέχει κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ