STOIXIMAN BASKET LEAGUE

EKO Basket League: Περιστέρι και ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με παραδοσιακό ντέρμπι κλείνει η έβδομη αγωνιστική της Α1, καθώς το Περιστέρι υποδέχεται στις 16:45 τον ΠΑΟΚ που δεν έχει ακόμη εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.

Στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου θα κλείσει το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της EKO Basket League , καθώς το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από την ήττα-σοκ που υπέστη από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 16:45 και η αναμέτρηση θα καλυφθεί από την ΕΡΤ Sports, με το Περιστέρι να έχει ρεκόρ 5-1 στο φετινό πρωτάθλημα και 3-0 στο γήπεδό του. Ο Ηλίας Ζούρος θέλει να δει την ομάδα του σοβαρή, λίγες μέρες πριν από το ταξίδι στη Γερμανία για το ματς της Τετάρτης με τη Μπάμπεργκ.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, έχει ρεκόρ 2-4 και μετράει μόνο ήττες στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να αντιλαμβάνεται πως η σημερινή αποστολή της ομάδας του έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η συμμετοχή του ΤζέΚουαν Λούις είναι αμφίβολη εξαιτίας ενός διαστρέμματος που υπέστη ο Αμερικανός γκαρντ στην τελευταία προπόνηση, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη εντός έδρας αγώνας με τη Σαραγόσα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σώμος, Παναγιώτου, Σκούτας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ