STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΚΟ Basket League: Πασάρει και όταν "τρακάρει" ο Καλάθης

ΕΚΟ Basket League: Πασάρει και όταν "τρακάρει" ο Καλάθης

Η εκτός ισορροπία πάσα του Καλάθη και το alley oop κάρφωμα του Παπαγιάννη συνέθεσαν μία πολύ παράξενη φάση, η οποία όμως τοποθετήθηκε στην κορυφή του Top-5 της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Το Κολοσσός-Παναθηναϊκός κυριαρχεί στο Top-5 ης 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, με δύο φάσεις να συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η συνεργασία του Στέλιου Πουλιανίτη με τον Ντάνι Αγκμπελέσε "ανοίγει" το σχετικό video, το οποίο κλείνει με μία άλλη, αρκετά περίεργη συνεργασία, η οποία όμως βρίσκεται στην κορυφή του Top-5. Πρόκειται για την ασίστ του Νικ Καλάθη με τον Γιώργο Παπαγιάννη, όπου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδειξε ότι μπορεί να πασάρει ακόμη και εκτός ισορροπίας, ακόμη και μετά απο "τρακάρισμα" με παίκτη.

Όπως θα δειτε και στο ακόλουθο video, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, μπήκε στην τροχιά του Ντεσόν Τόμας με τον οποίο είχαν ένα μικρό... τρακάρισμα, που όμως δεν τον εμπόδισε να χαρίσει άλλη μία μαγική ασιστ. Εκτός ισορροπίας και χωρίς να κοιτάζει, πάσαρε στον Παπαγιάννη για να ακολουθήσει το κάρφωμα του τελευταίου.

Δείτε τη συγκεκριμένη φάση στην κορυφή του Top-5 της 9ης αγωνιστικής της EKO Basket League:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ