STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΚΟ Basket League: Μάχη στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα

ΕΚΟ Basket League: Μάχη στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα
EUROKINISSI

Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα (17:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της ΕΚO Basket League, με τα παιχνίδια Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και Ήφαιστος - Ιωνικός επίσης να τραβούν τα βλέμματα.

Μερικούς μήνες μετά τις μεγάλες μάχες τους στους ημιτελικούς των περσινών playoffs, ΑΕΚ και Προμηθέας τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι την φετινή σεζόν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚO Basket League.

Οι δύο ομάδες θέλουν να βάλουν τις πρώτες βάσεις την φετινή σεζόν, όπου λογικά θα τεθούν αρκετές φορές αντιμέτωπες στην Ελλάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζουν οι αγώνες Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και Ήφαιστος - Ιωνικός, ενώ πολύ ενδιαφέρον έχουν και οι αγώνες Ρέθυμνο - Άρης και Ηρακλής Λαύριο, ενώ το Περιστέρι - με τον Νίκο Παπανικολόπουλο πλέον στον πάγκο - υποδέχεται την Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ν.Σαμαράς 15.30 Ήφαιστος Λήμνου-Ιωνικός Νίκαιας

Μ.Μερκούρη 16.15 Ρέθυμνο-Άρης

Α.Παπανδρέου 16.45 Περιστέρι-Λάρισα

Ιβανώφειο 16.45 Ηρακλής-Λαύριο

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας

Σοφία Μπεφόν 19.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Α2: ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Α2 μπαίνει στην 9η στροφή της, με τους εφτά από τους οχτώ αγώνες να διεξάγονται σήμερα (30/11) και το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται αύριο (1/12) με τον αγώνα Ανατόλια - Αμύντας.

Ο αγώνας του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον Ολυμπιακό Β' δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να βρεθεί και άνθρωπος των Τζαζ για χάρη του Αλεξέι Ποκουσέβσκι. Ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Καρδίτσας (Νέο) 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Πάτρας

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Ελευθερούπολη

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-Ολυμπιακός

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίτων

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Παγκράτι

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Φίλιππος Βέροιας

1οΧαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Χαρίλαος Τρικούπης

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ανοίγει σήμερα (30/11), με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ελευθερία Μοσχάτου (13:00). Οι "ερυθρόλευκες" θα ψάξουν να διευρύνουν κι άλλο το (δικό τους πλέον) ρεκόρ συνεχόμενων νικών, αφού πριν μία εβδομάδα έφτασαν τις 120 σερί νίκες στην Ελλάδα, σπάζοντας το τρομερό ρεκόρ του Αθηναϊκού.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ