STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΚΟ All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επέλεξαν τους συμπαίκτες τους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιόνας Ματσιούλις έκαναν τις επιλογές τους για το EKO All Star Game, με τον Σοφοκλή Σχορτανίτη να βρίσκεται στην αρχική πεντάδα του πρώτου.

Σε ειδική εκπομπή που προβλήθηκε από την ΕΡΤ, παρουσιάστηκαν οι επιλογές του Νικ Καλάθη και του Γιόνας Ματσιούλις εν όψει του ΕΚΟ All Star Game που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου Κρήτης. Οι αρχηγοί των δύο ομάδων επέλεξαν εναλλάξ τους παίκτες που θέλουν να βρίσκονται δίπλα τους, στον δρόμο για τη νίκη στη μεγάλη γιορτή της ΕΚΟ Basket League.

Ο Νικ Καλάθης κατάφερε να... κλέψει τον Νίκο Ζήση από τον Γιόνας Ματσιούλις, αλλά και να συμπεριλάβει στην αρχή πεντάδα της ομάδας του, τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Μαζί του πήρε επίσης τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τον ΝτεΣον Τόμας και τον Νίκο Παππά από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η... εκδίκηση από την πλευρά του Λιθουανού είχε να κάνει με την επιλογή του Τζίμερ Φρεντέτ, αλλά και των Ταϊρίς Ράις - Ντίνου Μήτογλου - Γιώργου Παπαγιάννη. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ δεν παρέλειψε μάλιστα να επιλέξει τους -συμπαίκτες του στην Ένωση- Χάρη Γιαννόπουλο και Μάρκους Σλότερ.

TEAM CALATHES

Βασικοί: Νικ Καλάθης, Νίκος Ζήσης, Ιωάννης Παπαπέτρου, ΝτεΣον Τόμας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Αναπληρωματικοί: Κόνερ Φράνκαμπ, Μπράντον Ρας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Σαμάρντο Σάμουελς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς, Τσέις Φίλερ.

Προπονητές: Μάκης Γιατράς - Ηλίας Παπαθεοδώρου.

TEAM MACIULIS

Βασικοί: Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φρεντέτ, Γιόνας Ματσιούλις, Ντίνος Μήτογλου, Ντάνι Αγκμπελέσε.

Αναπληρωματικοί: Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Άνταμ Σμιθ, Ολίβιερ Χάνλαν, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάρκους Σλότερ, Γιώργος Παπαγιάννης.

Προπονητές: Ρικ Πιτίνο - Βαγγέλης Ζιάγκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ