STOIXIMAN BASKET LEAGUE

EKO All Star Game: Δεν πηγαίνει στην Κρήτη ο Ζήσης

EKO All Star Game: Δεν πηγαίνει στην Κρήτη ο Ζήσης

Ο Νίκος Ζήσης δεν θα δώσει το "παρών" στο 24ο EKO All Star Game που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο Κρήτης για σοβαρό οικογενειακό λόγο. Στη θέση του ο Κατσίβελης.

Ακόμα μία αλλαγή ενόψει του 24ου EKO All Star Game που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (8-9/2) στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου Κρήτης. Στη διοργάνωση δεν θα μπορέσει να βρεθεί ο Νίκος Ζήσης, αφού ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Κρήτη. Τη θέση του έμπειρου γκαρντ της ΑΕΚ που είχε επιλεγεί για την Team Calathes από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού πήρε ο γκαρντ του Προμηθέα, Δημήτρης Κατσίβελης.

Υπενθυμίζεται πως το "παρών" δεν θα δώσει ούτε ο Ρικ Πιτίνο που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ενώ τη θέση του τραυματία Βασιλόπουλου έχει πάρει ο Βασίλης Καββαδάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει την αντικατάσταση για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους του Νίκου Ζήση της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Κατσίβελη του Προμηθέα Πάτρας στην Team Calathes του Κεντρικού Αγώνα της προσεχούς Κυριακής (9/2, 16:30) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου Δύο Αοράκια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ