STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δοκιμασίες για ΑΕΚ & Άρη, με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Δοκιμασίες για ΑΕΚ & Άρη, με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan.gr Basket League. Ο μεγαλύτερος όγκος των αγώνων διεξάγεται -ως είθισται- το απόγευμα του Σαββάτου, με την ΑΕΚ να ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και τον Άρη - μετά τις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ - να παίζει κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, τα Τρίκαλα, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη έτοιμο για το ντεμπούτο του, υποδέχονται το Ρέθυμνο, ο Γυμναστικός Λάρισας παίζει εντός έδρας με το Λαύριο, ενώ η φορμαρισμένη Κύμη αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο . Τέλος, ο Παναθηναϊκός -μετά τη νέα εντός έδρας νίκη στη EuroLeague, αυτή τη φορά επί της Εφές - υποδέχεται τον Κόροιβο και είναι το μεγάλο φαβορί για το 11-0.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 06/01

16:30 ΓΣΛ - Λαύριο (ΕΡΤ1)

16:30 Κύμη - Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ1)

16:30 Πανιώνιος - Άρης (ΕΡΤ1)

16:30 Τρίκαλα - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)

18:30 Προμηθέας - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)

Κυριακή 07/01

17:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)

18:30 Παναθηναϊκός - Κόροιβος (Cosmote Sport 4)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ