STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δοκιμασία στην Πυλαία για τον αήττητο Παναθηναϊκό

Δοκιμασία στην Πυλαία για τον αήττητο Παναθηναϊκό

Η 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με το ματς Ολυμπιακός-Κύμη και το ντέρμπι της Πυλαίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Το αήττητο του Παναθηναϊκού στην Stoiximan.gr Basket League θα υποστεί μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες του απόψε στο κλειστό της Πυλαίας (18:30). Εκεί θα τον περιμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει έξι σερί νίκες στο γήπεδό του και δεν γνωρίσει άλλη ήττα μετά το απρόσμενο 73-79 της πρεμιέρας με τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός απέχει βέβαια άλλες δύο νίκες από το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα (16-0) και δεν έχει καμία διάθεση να το δει να σπάει, κι ας έχει αγκαλιάσει από τώρα την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Για την ιστορία, η αποψινή θα είναι η 83η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, με τους "πράσινους" να μετρούν τρεις σερί νίκες στην Πυλαία. Από τις 4/1/2015 έχει να νικήσει ο "δικέφαλος" τον Παναθηναϊκό...

Το σημερινό πρόγραμμα θα ανοίξει με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη στο ΣΕΦ. Στις 16:30, συγκεκριμένα, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα επιχειρήσουν να κάνουν το 4-0 απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις με την Κύμη με 31,7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

(15η αγωνιστική)

ΣΕΦ 16.30 Ολυμπιακός-Κύμη (Πουρσανίδης Κ.-Βαρδάλος-Λόρτος)

ΠΑΟΚ 18.30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Ανδρικόπουλος)

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ