STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Διαμαντόπουλος: "Η μπάλα στον ΕΣΑΚΕ"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος εξήγησε στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103,3 γιατί δεν μπορεί να κάνει αποχή η ΟΔΚΕ, εφόσον η ΕΟΚ ζητήσει ξένους διαιτητές.

Η ΟΔΚΕ απείλησε ότι δεν θα κατεβάσει τους διαιτητές της σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, εάν ο ΕΣΑΚΕ επιστρατεύσει ξένους στο ντέρμπι της 17ης Μαρτίου, κάτι όμως που σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο δεν πρόκειται να συμβεί.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3, " η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε στη Γενική της Συνέλευση ότι σε περίπτωση που ο ΕΣΑΚΕ ζητήσει την παρουσία ξένων διαιτητών σε παιχνίδια της Basket League, τότε δεν είναι δυνατό να ισχύσει η αποχή των Ελλήνων από όλα τα πρωταθλήματα, κάτι το οποίο βέβαια δεν αναφέρθηκε στη χθεσινή της ανακοίνωση".

Ο λόγος είναι απλός, σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο: " Πολύ σωστά όσοι ήταν εμπλεκόμενοι στην Γενική Συνέλευση είπαν ότι δεν μπορούμε να απέχουμε, επειδή Έλληνες διαιτητές σφυρίζουν και στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Εδώ το μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ και το τι θα κάνει. Εάν η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ πουν αυτό το πράγμα, θα πρέπει να το κάνουν".

Ακούστε όλο το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου στον Sport24 Radio 103,3:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ