STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Διαγόρας Δρυοπιδέων: Δήλωσε συμμετοχή στη Basket League, άγνωστες οι προθέσεις του

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δήλωσε συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα δώσει το "παρών" στη μεγάλη κατηγορία.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, το μέλλον του Διαγόρα Δρυοπιδέων (αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν) παρέμενε άγνωστο. Οι πράσινοι διατηρούσαν το δικαίωμα παρουσίας στη Basket League μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, πλην όμως για καιρό δεν έδειχναν ιδιαίτερα "ζεστοί" με την προοπτική να παίξουν πρώτης κατηγορίας -υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες (κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr εδώ και καιρό).

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως δήλωσαν συμμετοχή στη Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που θα επικυρωθεί και τυπικώς στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένο για αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται αυτόματα πως ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα. Διατηρεί με το δικαίωμα συμμετοχής, γεγονός που του επιτρέπει ακόμη και να παραχωρήσει τη θέση σε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα -εφόσον προκύψει κάποια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το γεγονός πως ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δήλωσε συμμετοχή στη Basket League για το 2020/21 ένα γεγονός φέρνει ως δεδομένο. Ότι ο σύλλογος δεν θα μπορεί επ' ουδενί να "πέσει" στην Α2 κατηγορία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Εφόσον δεν δώσει το "παρών" στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας ( μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο), τότε η εναλλακτική είναι είτε η Β' Εθνική είτε οι τοπικές κατηγορίες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ