Δεν βγαίνει σήμερα η απόφαση

Ο αθλητικός δικαστής εκδίκασε σήμερα (23/12) την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά του κύρους του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έβγαλε απόφαση. Αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως είχε προαναγγελθεί από τη Δευτέρα (22/12), το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο που αποφασίζει για τις υποθέσεις που αφορούν τον ΕΣΑΚΕ, δίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του κύρους του προημιτελικού Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό, από τις 9/10, χαρακτηρίζοντας "παράνομη την είσοδο του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο γήπεδο".

Αφότου έλαβε όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, ενημέρωσε πως δεν θα "βγάλει" σήμερα την απόφαση. Δεσμεύτηκε να το κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού προηγουμένως λάβει υπ' όψιν του τον κανονισμό της ΕΟΚ (όπου ανήκει το Κύπελλο) και όσα υπάρχουν σε επίσημα έγγραφα.

Να θυμίσουμε πως όποια και αν είναι η απόφαση, υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Πράγμα που σημαίνει ότι θα περιμένουμε αρκετό καιρό, έως ότου μάθουμε το δεύτερο φιναλίστ του Κυπέλλου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS