STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Ώρα πρόκρισης για ΑΕΚ, Περιστέρι Βίκος Cola και Προμηθέα

Basket League: Ώρα πρόκρισης για ΑΕΚ, Περιστέρι Βίκος Cola και Προμηθέα
EUROKINISSI

Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών των playoffs της Basket League διεξάγονται σήμερα (22/5), με την ΑΕΚ, το Περιστέρι Βίκος Cola και τον Προμηθέα να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν την πρόκριση κόντρα σε Χολαργό, Ηφαιστο και ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ, το Περιστέρι Βίκος Cola και ο Προμηθέας έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στην τετράδα της Basket Legue. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να νικήσουν τον Χολαργό, τον Ήφαιστο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα στον δεύτερο αγώνα της σειράς των playoffs της Basket League.

Στον πρώτο - χρονικά - αγώνα της ημέρας, ο Ήφαιστος υποδέχεται το Περιστέρι Βίκος Cola (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Έχοντας φτάσει μία ανάσα από το να νικήσει μέσα στο Περιστέρι, η ομάδα της Λήμνου ελπίζει να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων υποδέχεται τον Προμηθέα (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοωδώρου αναμένεται να παραταχθεί και σε αυτό το παιχνίδι με 6 επαγγελματίες και 3 έφηβους, ψάχνοντας το 1-1 στην σειρά.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Χολαργός περιμένει την ΑΕΚ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας και αυτός με την σειρά του να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ