ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Τα μάτια στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Υποδέχεται το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, δοκιμασία κόντρα στον Πανιώνιο για ΠΑΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι που θα σημαδευτεί από πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 10η αγωνιστική της Basket League , στον αγώνα που ξεχωρίζει στο σημερινό (23/12) πρόγραμμα.

Με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο του για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τους τραυματίες Κιθ Λάνγκφορντ και Ιωάννη Παπαπέτρου. Την ίδια στιγμή πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν και για την "Ένωση", η οποία θα παραταχθεί χωρίς τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα.

Στο πρώτο (χρονικά) παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το ισόβαθμό του Περιστέρι (15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) , με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ρεκόρ 8-1 έπειτα από 9 αγωνιστικές. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη σε αυτό το παιχνίδι, ενώ το Περιστέρι από την πλευρά του αναμένεται να έχει ξανά στην σύνθεσή του τον Ράιαν Χάροου.

Στον τρίτο αγώνα της ημέρας, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), με τους Νεοσμυρνιώτες να δείχνουν ικανοί να κάνουν την ζημιά στον "Δικέφαλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ