STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Συναντήθηκε η Υγειονομική Επιτροπή με τους γιατρούς των ομάδων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Υγειονομική Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γιατρούς των ομάδων ενόψει της ερχόμενης EKO Basket League.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε η σύσταση της Υγειονομικής Επιτροπής για την επόμενη σεζόν, με τον Σταύρο Δουβή να ορίζεται πρόεδρός της. Λίγες ώρες αργότερα σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους γιατρούς των ομάδων που αγωνίζονται στην Basket League.

Οι επικεφαλής γιατροί Οδυσσέας Παξινός και Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και οι γιατροί των ΚΑΕ και ανφέρθηκαν στην κατάρτιση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου αντιμετώπισης του COVID 19, εν όψει της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της EKO Basket League για την ερχόμενη σεζόν και αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ