STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Την Τετάρτη (9/9) οι κληρώσεις για Α1 και Super Cup

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) θα γίνει η κλήρωση της Basket League 2020/21, ενώ το Super Cup θα διεξαχθεί στο κλειστό του Περιστερίου και όχι στο ΟΑΚΑ όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου του Περιστερίου και όχι στο ΟΑΚΑ (που θα προετοιμάζεται για το Final Eight του Basketball Champions League) θα διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου το πρώτο Super Cup του ελληνικού μπάσκετ με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της περσινής Basket League. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέας θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ενώ ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (9/9) στις 12:00 θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ η κλήρωση και για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

" Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της μπασκετικής δράσης αρχίζει με την διεξαγωγή των κληρώσεων του29ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League 2020-21και του νέου θεσμού του ΕΣΑΚΕ, τουSuper Cupπου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο23, 24 Σεπτεμβρίουστο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την συμμετοχή των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος,του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα. Η εκδήλωση για τις δύο κληρώσεις θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέριστην αίθουσα Τύπου τουΚεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 στην εκδήλωση θαπαραβρεθούν αποκλειστικάεκπρόσωποι και αθλητές των ομάδων της Basket League, εκπρόσωποι των χορηγών και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Ο ΕΣΑΚΕζητά συγγνώμηγια τον αποκλεισμό από την εκδήλωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των λοιπών προσκεκλημένων καιεύχεται του χρόνουοι υγειονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν να βρεθούμεξανά όλοι μαζί. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από τηνERT SPORTS".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ