STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Κακλαμανάκης

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Στο Λαύριο αφιέρωσε τη συγκεκριμένη διάκριση ο 25χρονος σέντερ.

Στον Δημήτρη Κακλαμανάκη κατέληξε ο τίτλος του πιο βελτιωμένου παίκτη του πρωταθλήματος. Ο 25χρονος σέντερ, που για μια τετραετία φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου , κέρδισε την πλειοψηφία των προτιμήσεων στην ψηφοφορία που έκανε ο ΕΣΑΚΕ το προηγούμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ :

"Ο 25χρονος σέντερ ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων του Πρωταθλήματος – που διαμορφώνουν κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα – συγκεντρώνοντας 7 ψήφους (ποσοστό 26.92%). Δεύτεροι ήταν οι Ζώης Καράμπελας του Περιστερίου, Λίνος Χρυσικόπουλος του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πήραν από 5 ψήφους (19.23%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Κακλαμανάκης ήταν δεύτερος με 6 προτιμήσεις (13.3%) πίσω από τον Καράμπελα, που συγκέντρωσε 8 ψήφους (17.78%).

Στην ψηφοφορία του κοινού ο 25χρονος σέντερ πήρε 16 ψήφους (2.21%), ενώ πρώτος ήταν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του Χολαργού (76 ψήφοι, 10.51%) και δεύτερος ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (60 ψήφοι, 8.3%)".

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης (που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ ) δήλωσε πως " αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα ο τίτλος του Πιο Βελτιωμένου παίκτη του Πρωταθλήματος. Ειδικά από τη στιγμή, που αγωνίζεσαι σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και σκληρό Πρωτάθλημα, όπως είναι η Basket League. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στην Ομάδα του Λαυρίου, διότι ακόμη και οι προσωπικές κατακτήσεις συνιστούν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και ομαδικής δουλειάς. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν και με ανέδειξαν ως πιο Βελτιωμένο Παίκτη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ