STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: "Πέρασαν" τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες να συμφωνούν ομόφωνα αναφορικά με τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σε επόμενη συνάντηση θα συζητηθούν ο έλεγχος του στοιχηματισμού και η διαιτησία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ δεν έκρυβε ιδιαίτερες... εκπλήξεις, αφού οι ομάδες της Basket League ψήφισαν όλα τα κριτήρια συμμετοχής που είχαν ήδη συζητηθεί από την προηγούμενη βδομάδα. Σε μία συζήτηση που κράτησε περί τις τέσσερις ώρες, οι ομάδες συμφώνησαν για το κομμάτι της τριμελούς ανεξάρτητης επιτροπής για την αδειοδότηση των ομάδων, το ύψος της εγγυητικής που θα φτάνει τις 200.000 ευρώ, αλλά και το ελάχιστο μέγεθος του προϋπολογισμού των ομάδων στις 800.000 ευρώ.

Όπως ειπώθηκε μάλιστα μεταξύ των ομάδων, θα γίνουν όλες οι διαδικασίες προκειμένου οι συγκεκριμένες αποφάσεις να θεσμοθετηθούν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή και να αφορούν το επόμενο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα της διαιτησίας (δεξαμενή 40 διαιτητών) και αυτό του ελέγχου του στοιχηματισμού (μέσω εταιρείας) θα τεθούν σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στον ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Basket League: Ψηφίστηκαν η δημιουργία επιτροπής αδειοδότησης και η εγγυητική

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί από την Basket League αν δοθεί wild card στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Εκνευρισμένος αποχώρησε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ